Versenyeink, pályázatok

Házi Digitális Rajzpályázat

További képek

Eredmények:

5-6. osztály
I. helyezett: Berki Lili
II. helyezett: Dugár Dóra
III. helyezett: Bódi Gréta
Különdíj: Mátyus Károly, Lipót Angelika, Matula Éva, Berki Nóra

7-8. osztály
I. helyezett: Dupcsik-Repárszky Bori, Heckenberger Benjámin
II. helyezett: Dobóczky Alisa
III. helyezett: Dobóczky Alisa, Dupcsik-Repárszky Bori
Különdíj: Rostás Zsolt, Molnár Norbert

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

További képek

Iskolánk diákjai harmadik éve vesznek részt a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen. Három éve még csak egy csapat szerzett tapasztalatot, idén már két csapat is próbálkozott: a Csillagszeműek az ötödik osztályosok, a Nyelv-észek a hetedikesek között versenyeztek. A diákok szorgalmasan készültek a körzeti fordulóra, élvezték a feladatokat. Büszkék voltunk, hogy mind a két csapatot megdicsérték kulturált viselkedésükért, összeszokott munkájukért. Nagy volt az öröm, amikor a Nyelv-észek csapata bejutott az országos döntőbe. A döntőre december 9-én került sor. A csapat sikeresen oldotta meg az írásbeli forduló feladatait. A jóízűen elfogyasztott finom ebéd után a gyerekek izgatottan kezdtek neki az újabb feladatoknak. A szóbeli fordulóban előadtak egy vidám jelenetet, amit nemcsak a zsűri tagjai, hanem a többi résztvevő is fel-felcsattanó nevetéssel, majd tapssal értékelt. A szülőkkel együtt kíváncsian vártuk az ünnepélyes eredményhirdetést. A Nyelv-észek ötödik helyezést értek el az országos döntőben. Reméljük, hogy a következő években is sikerül a gyerekeknek átélni a közös problémamegoldás és együttgondolkodás örömét.

Rajzpályázatok eredményei

További képek

Az UNICEF Magyarország alkotópályázatot hirdetett 7-18 éves gyermekek számára. „A világ, amelyben élünk” címmel. Bódi Gréta 6.a osztályos tanuló rajzát kiállították a Néprajzi Múzeumban.
A Gyermekjóléti Alapítvány és a Mécs László Irodalmi Társaság "Meseszép ajándék" címmel adott ki egy mesekönyvet, amelynek meséit és illusztrációit gyerekek alkották. Kerbel Zita 6.c osztályos tanuló rajza a borítólapra került.
A Magyar Természettudományi Múzeum és a Vadonleső Program "Az év emlőse a mogyorós pele" című országos rajzpályázatán Lipták Larissza 3.a és Lipót Angelika 6.b osztályos tanulók Különdíjat nyertek.
A Földművelésügyi Minisztérium Vadonleső Programja és a tíz hazai nemzetipark-igazgatóság 2017. AZ ÉV EMLŐSE: a mogyorós pele alkalmából „Pelék, versek, képek” címmel meghirdetett pele-vers illusztrációs pályázaton Balogh Katalin 5.a és Jenei Petra 5. a osztályos tanulók Különdíjat nyertek

  • Boldog Iskola
  • Támogassa intézményünket 1%