Diákönkormányzat

A diákönkormányzat működtetése lehetőséget nyújt a tanulók demokratikus életformára nevelésére. Növendékeinknek lehetőséget biztosítunk az intézményben folyó, őket érintő lényeges tevékenységek és változások megismerésére, a diáktanácson keresztül folyik az információcsere.

Módot adunk arra, hogy kéréseiket, javaslataikat elmondják, kérdéseikre választ kapjanak. A tanulók minden évben új elnököt választanak, aki hivatalosan is képviseli a diákság érdekeit.

Évente egy alkalommal diákközgyűlést szervezünk a diákönkormányzat működésének és a tanulói jogok érvényesülésének áttekintésére.Kampányrendezvény a diákelnök-választás apropóján

2016. október 11-én megnyitottuk az idei év diákelnök-választásának kampányát a kivetítőben, melyen a 4. osztályosok, a felső tagozatosok, és persze a diákelnökjelöltek vettek részt.

 

A kampányrendezvény lelkes közönségeA rendezvény célja az volt, hogy a jelöltek meggyőzzék diáktársaikat, hogy csak rájuk érdemes szavazni.

 

Bódi Gréta 5.a osztályos tanuló mondja el beszédétÖsszesen 7-en ismertették programjukat:

Bódi Gréta 5.a

Grétsy-Kováts Bodó 5.b

Lipót Angelika 5.b

Grétsy-Kováts Bodó 6.b

Barsi Dominik 7.a

Tarján Kata 7.c

Cochior Róbert 8.c

A választás 2016. október 18-án kerül megrendezésre, addig pedig gőzerővel folyik a kampány. Például ötletesebbnél ötletesebb plakátok kerülnek ki az iskola különböző pontjaira. Az biztos, a diákelnökjelöltek lelkesek, és tettre készek.

 

Plakátok


  • Boldog Iskola
  • Támogassa intézményünket 1%