Hagyományaink

Karácsonyi terítékA karácsonyi ünnepkör hagyományosan sokféle rendezvényei a nevelőtanárok irányítása alatt folynak. A terítési versenyen győztes csapat asztala szolgál mintaként a gyertyafényes vacsorához. A karácsonyi vásárt azért szervezzük meg sok éve már, hogy a gyerekeknek legyen lehetősége apró, társaik által készített ajándékokat vásárolni. Közben pénzt számolnak, beosztanak, válogatnak…, egyszóval készülnek a felnőtt életre.

FarsangA farsangi bál nagyon jó hangulatú, évek óta sok vendéget vonzó rendezvényünk. Attól lett különleges, hogy a csoportok nem csak jelmezbe öltöznek, hanem rövid jelenetet is bemutatnak, pl.: valamelyik meséből, irodalmi műből, a nagyobbak maguk írnak erre az alkalomra rövid történetet. A heteken át tartó készülés próbára teszi a kreativitásukat, az együttműködési szintjüket, így a csoportkohézió nő, a közös siker pedig szép emlék marad.

Elhunyt igazgatóink, tanáraink sírját látogatjuk novemberben, hogy az intézmény valamennyi diákja és dolgozója nevében koszorút helyezzünk el.

  • Boldog Iskola
  • Támogassa intézményünket 1%